Muovikoneistuksen työstötavat

Työstömenetelmiimme kuuluvat sorvaus, jyrsintä, sahaus, hitsaus, kanttaus, kierteitys, höyläys, kiillotus ja liimaus. Käytämme muovin käsittelyssä takuulaadukkaita koneita ja työkaluja ja toimitamme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen lopputuotteen.

 
Sorvaus

Sorvaus

Sorvaamme kaikki mittaan muotoillut muovikappaleet muovin työstämiseen erikseen valmistetulla sorvilla. Käsistämme syntyvät niin pienet muoviset rullat ja tangot kuin isot, muotoillut muovikomponentit. Asiakas voi olla varma laadukkaasta lopputuloksesta, sillä valmistamme tuotteet parhaista materiaaleista parhailla laitteilla.

 
Jyrsintä

Jyrsintä

Jyrsintää käytetään muovin pintatyöstössä, ja sillä saa muovin pintaan nopeasti erilaiset urat ja kuviot. Jos yrityksesi tarvitsee esimerkiksi uritettuja muovilevyjä, valmistamme ne mittatilaustyönä juuri tarpeisiisi sopivaksi. Laadukkaat terät jyrsivät muovipintaan hetkessä tarvitsemasi linjat.

 

Kierteitys

Työstämme kierteet mihin tahansa muoviosaan kuten esimerkiksi pultteihin, muttereihin, ruuveihin tai vaikkapa koneiden muoviosiin. Käytössämme on erityisesti muovikomponenttien kierteiden tekemiseen suunnitellut välineet, jotka takaavat asiakkaalle erinomaisen lopputuloksen.

 
Poraus

Poraus

Valmistamme tuotteet ja poraamme reiät pulteille, muttereille ja ruuveille kaikkiin muovikomponentteihin. Rei’itämme erimerkiksi putket ja levyt sekä isoihin että pieniin tarpeisiin. Tilaustuotteena valmistetut reiät takaavat sen, että kappaleet istuvat paikoilleen tiukasti ja tiiviisti.

 
Sahaus

Sahaus

Käytämme muovin sahauksessa erikseen sitä varten suunniteltuja teriä, joten lopputulos on taatusti sileä ja kaunis. Saat meiltä siistit ja säännölliset levyt ja muut kappaleet täsmälleen toiveidesi mukaan. Henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan tarpeisiin sopivan tuotteen, minkä jälkeen sahaamme muovista täsmälleen sopivat palaset.

 
Taivutus

Taivutus

Käsistämme syntyvät taidolla mitä erilaisimmat muodot ja kaaret. Taivutamme muovituotteet tilaustyönä juuri haluamaasi malliin. Olipa kyseessä suuri tai pieni komponentti, saat sen käsiisi juuri haluamasi muotoisena. Mittatilauksena tehdyt kappaleet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

 
Kiillotus

Kiillotus

Sahauksen jälkeen muovipinta kaipaa usein viimeistä silausta varsinkin, jos tuotetta käytetään esimerkiksi ikkunapintana. Akryylilevyjä varsinkin kiilloitetaan reunoiltaan erilaisiin design kohteisiin usein juurikin niiden upeiden pintojen näyttämiseksi.

 
Hitsaus

Hitsaus

Hitsaus on takuuvarma tapa kiinnittää kappaleet tiukasti yhteen. Osaava ammattilaisten joukkomme takaa sen, että liitokset eivät irtoile, vaan kestävät kovassakin käytössä. Korjauspalvelumme palvelevat asiakasta paikan päällä, ja hitsaamme kuntoon esimerkiksi vuotavat säiliöt tai säröilevät bensatankit.

 
Liimaus

Liimaus

Mikäli hitsaukselle ei ole aikaa tai mahdollisuuksia, muoviosat saadaan kiinnitettyä paikoilleen liimalla helposti ja nopeasti. Tulemme tilauksesta asiakkaan luo ja liimaamme rikkoutuneet muovikomponentit kohdalleen. Lopputulos on taattu, sillä käytämme vain laadukkaita liimoja, jotka kestävät erinomaisesti kulutusta.

 

YHTEYSTIEDOT

Muovityöstö Kivelä Oy

Kuukuja 8, 33420 Ylöjärvi
Y-tunnus 2399762-4

myynti@muovityosto.fi
(03) 364 1255

Löydät meidät myös Facebookista

UUTISKIRJE