fbpx

Veneen ikkunat ja tuulilasit

Kaikissa ajoneuvoissa yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä on kirkas, ehjä ja heijastamaton tuulilasi. Me valmistamme veneen sivuikkunat, lasit ja tuulilasit laadukkaasta UV-suojatusta polykarbonaatista, joka on paitsi turvallinen, niin myös todella edullinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki veneiden ikkunat ja tuulilasit mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti.

Kuvaus

Veneen tuulilasi ja ikkunat polykarbonaatista

UV-suojatusta polykarbonaatista valmistettu tuulilasi ja muut veneen ikkunat ovat erittäin edullisia tavalliseen lasiin verrattuna. Polykarbonaatista valmistettu veneen tuulilasi on turvallinen ja mukava käytössä, sillä kirkas polykarbonaatti läpäisee valoa lähes 90-prosenttisesti. Hytin sivuikkunat voidaan valmistaa savun värisestä polykarbonaatista, joka lisää hiukan yksityisyyttä ja parantaa hytin suojaisuutta, suodattaen enemmän valoa kuin täysin kirkas ikkuna.

Veneen ikkunat ja tuulilasit mittojen mukaan suoraan valmistajalta

Muovityöstö Kivelä on muovikomponenttien valmistuksen sekä käsittelyn vahva ammattilainen. Valmistamme yhtä sujuvasti niin ennalta määriteltyihin mittoihin tehdyt ikkunat ja tuulilasit, kuin myös täysin yksilölliset kappaleet. Tarkalleen veneen mittojen mukaan valmistetut tuulilasit ja ikkunat istuvat täydellisesti ja tiiviisti paikoilleen, suojaten näin tuulelta, sateelta ja veden roiskeilta.

Tilaa veneen lasit nyt – me takaamme laadukkaan ja nopean toimituksen! Toimitathan meille tilauksen tehtyäsi mallin tai esimerkiksi pahvisapluunan vanhasta lasista. Sen voit lähettää käyntiosoitteeseemme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Veneen ikkunat ja tuulilasit”