fbpx

Valokate ja kesäkatteet

Valokate on kennolevystä valmistettava säänkestävä suoja erityisesti terasseille, jotka halutaan suojata niin sateilta kuin auringon pahimmalta paahteeltakin. Kennolevy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä.

Yhteistyökumppanimme kautta saat myös asennuspalvelut, jotka ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Näin voit tilata terassikatteen avaimet käteen -periaatteella, tarkalleen mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi paikalle asennettuna.

Lue lisää eri kennolevyistä, joista valokatteet ja terassikatteet valmistetaan.

Kuvaus

Kennolevystä valmistetaan valokate, joka on sateelta ja auringon paahteelta suojaava terassin katos

Valmistamme terassikatteet mittojen mukaan kennolevystä. Kennolevy on täydellinen ratkaisu Suomen ankariin sääolosuhteisiin, sillä se pysyy ehjänä, siistinä ja helposti huollettavana vuoden ympäri, säässä kuin säässä. Ammattilaisen valmistamana terassikate kestää hyvin sekä auringon UV-säteilyn kesähelteellä, että paukkupakkaset ja lumikuorman keskitalvella. Kennolevyn ehdoton etu on se, että ne ovat paitsi edullisia ja kevyitä, myös erittäin kestäviä. Terassikatteesta käytetään paljon nimeä valokate, sillä se suojaa säältä mutta päästää auringonvalon hyvin läpi.

Kevyt ja säänkestävä kennolevy on monikäyttöinen, soveltuen erilaisten piharakennusten katon lisäksi myös moneen muuhun rakentamiseen. Voit rakentaa esimerkiksi kokonaisen kasvihuoneen valokatteesta, tai hyödyntää valoa läpäisevää kennolevyä muissa rakennelmissa katon lisäksi myös seinämateriaalina.

Terassikatos valmistuu kennolevystä helposti

Kennolevystä valmistettuna valokate on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen terassikatos. Oikein asennettuna katoksesta saa täysin vesitiiviin ja myös talven lumikuormat hyvin kestävän. Terassikatos lisää terassin käyttömukavuutta kaikilla keleillä suodattamalla UV-säteilyn ja pitämällä sateet pois ulkoilmasta nauttijan niskasta. Katettu terassi on myös ympärivuotinen suoja pihakalusteille, jotka pitäisi muuten kerätä pois säänsuojaan. Kun tämä terassin, grillin tai minkä tahansa muun piharakennelman katos valmistetaan kennolevystä, on se myös todella helppohoitoinen: muutaman kerran vuodessa kun siivoaa roskat, pölyt ja muut pois esimerkiksi painepesurin ja harjan avulla niin katos on taas siisti pitkään. Koska kennolevyt ovat UV-suojattuja, eivät ne myöskään kellastu tai muuta väriään auringon poltteesta.

Valmiiksi kohteeseen mittojen mukaan valmistettu kate on helppo asentaa terassille, pihakatokseen tai vaikka kasvihuoneeseen, mutta yhteistyökumppanimme kautta voit myös tilata katteet valmiiksi asennettuna.

Tilaa kestävät kennolevyt suoraan valmistajalta ja rakenna käytännöllinen valokate helposti itse! Täältä voit lukea lisää kennolevyjen ominaisuuksista ja asennuksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valokate ja kesäkatteet”