fbpx

Laukaisualusta

Haaveileeko jälkikasvusi urasta NHL:ssä? Meiltä saat leutoja talvia sekä kesätreenausta varten laukaisualustat, joilla kelpaa kehittää vetoja. Laukaisualusta on valmistettu erittäin liukkaasta ja kestävästä materiaalista. Tutustu laukaisualustoihimme.

Kuvaus

Laukaisualusta mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun

Etenkin tavoitteellisesti harrastava jääkiekkoilija tarvitsee ympärivuotiset treenimahdollisuudet, jotta tekniikan kehittäminen on jatkuvaa ja tehokasta. Kotiin kannattaakin hankkia erittäin liukkaasta materiaalista valmistettu laukaisualusta, joka käyttäytyy jääkiekkokentän jään tyyppisesti. Kestävästä materiaalista valmistettu laukaisualusta mahdollistaa tulevan jääkiekkotähden harjoittelemisen myös leudon talven aikana ja keskellä kesää, omalla kotipihalla jäähallitreenien välilläkin.

Vaikka valmistamamme laukaisualusta on suunniteltu erityisesti jääkiekon harrastajalle, sopii se loistavasti myös salibandyyn tai muuhun mailapeliin. Erikoisvalmisteinen laukaisualusta on säänkestävä, eivätkä sen ominaisuudet heikkene vaikka laukaisualustaa säilytettäisiin ulkona ympäri vuoden.

Oikeanlaisella laukaisualustalla saat treenattua mailan- ja kiekonkäsittelyn sekä syöttämisen ja laukomisen huippukuntoon!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laukaisualusta”