fbpx

Uncategorized

 • Valokate ja kesäkatteet

  Kennolevyllä suojaat terassin vesisateelta ja auringon paahteelta. Levy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä.

  Yhteistyökumppanimme kautta saatavilla myös asennuspalvelut, jotka ovat kotitalousvähennyskelpoisia.
  Tutustu kennolevyihimme.

  Lukumäärä:

 • Työkoneiden lasit

  Työkoneiden lasit

  Valmistamme tuulilasit ja sivuikkunat tilaustyönä työkoneisiin. Materiaalina käytetään UV-suojattua polykarbonaattia, joka on hinnalta lasia huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Tutustu lasityyppeihimme: lataa pdf- tai Excel-tiedosto.

   

  Lukumäärä:

 • Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit kaipaavat aika ajoin kunnostusta. Meiltä saat UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat kaikkiin maatilan koneisiin tilaustyönä.

  Lukumäärä:

 • Veneen ikkunat ja lasit

  Kesäretkiä silmällä pitäen kannattaa laittaa veneen lasit kuntoon. UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat ovat erittäin edulliset tavalliseen lasiin verrattuna.

  Lukumäärä:

 • Leikkuulauta

  Jokaisen amatööri- ja ammattilaskokin välttämätön keittiötarvike on kunnollinen leikkuualusta. Meiltä saat tilauksesta yksilölliset alustat omiin tarpeisiisi soveltuviksi, sillä saat itse päättää laudan koon ja paksuuden toiveidesi mukaan. Tutustu leikkuulautoihimme.

  Lukumäärä:

 • Mönkijöiden ja harrastusajoneuvojen lasit

  Kesällä kutsuvat metsämaastot, joten on aika laittaa mönkijöiden ja muiden harrastusajoneuvojen lasit kuntoon.

  Lukumäärä:

 • Laukaisualusta

  Laukaisualusta

  Haaveileeko jälkikasvusi urasta NHL:ssä? Meiltä saat leutoja talvia sekä kesätreenausta varten laukaisualustat, joilla kelpaa kehittää vetoja. Laukaisualusta on valmistettu erittäin liukkaasta ja kestävästä materiaalista. Tutustu laukaisualustoihimme.

  Lukumäärä:

Avaa chat
Hei! Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?
Powered by