fbpx

Uncategorized

 • Valokate ja kesäkatteet

  Valokate on kennolevystä valmistettava säänkestävä suoja erityisesti terasseille, jotka halutaan suojata niin sateilta kuin auringon pahimmalta paahteeltakin. Kennolevy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä.

  Yhteistyökumppanimme kautta saat myös asennuspalvelut, jotka ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Näin voit tilata terassikatteen avaimet käteen -periaatteella, tarkalleen mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi paikalle asennettuna.

  Lue lisää eri kennolevyistä, joista valokatteet ja terassikatteet valmistetaan.

  Lukumäärä:

 • Työkoneiden lasit

  Työkoneiden lasit

  Valmistamme tuulilasit ja sivuikkunat tilaustyönä työkoneisiin. Materiaalina käytetään UV-suojattua polykarbonaattia, joka on hinnalta lasia huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Tutustu lasityyppeihimme: lataa pdf- tai Excel-tiedosto.

   

  Lukumäärä:

 • Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit kaipaavat aika ajoin kunnostusta. Meiltä saat UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat kaikkiin maatilan koneisiin tilaustyönä.

  Lukumäärä:

 • Veneen ikkunat ja tuulilasit

  Kaikissa ajoneuvoissa yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä on kirkas, ehjä ja heijastamaton tuulilasi. Me valmistamme veneen sivuikkunat, lasit ja tuulilasit laadukkaasta UV-suojatusta polykarbonaatista, joka on paitsi turvallinen, niin myös todella edullinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki veneiden ikkunat ja tuulilasit mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti.

  Lukumäärä:

 • Leikkuulauta

  Jokaisen amatööri- ja ammattilaskokin välttämätön keittiötarvike on kunnollinen leikkuualusta. Meiltä saat tilauksesta yksilölliset alustat omiin tarpeisiisi soveltuviksi, sillä saat itse päättää laudan koon ja paksuuden toiveidesi mukaan. Tutustu leikkuulautoihimme.

  Lukumäärä:

 • Mönkijöiden ja harrastusajoneuvojen lasit

  Kesällä kutsuvat metsämaastot, joten on aika laittaa mönkijöiden ja muiden harrastusajoneuvojen lasit kuntoon.

  Lukumäärä:

 • Laukaisualusta

  Laukaisualusta

  Haaveileeko jälkikasvusi urasta NHL:ssä? Meiltä saat leutoja talvia sekä kesätreenausta varten laukaisualustat, joilla kelpaa kehittää vetoja. Laukaisualusta on valmistettu erittäin liukkaasta ja kestävästä materiaalista. Tutustu laukaisualustoihimme.

  Lukumäärä: