fbpx

Muovin varastointipalvelu

Varastointipalvelu on tarkoitettu asiakasyrityksille, jotka tarvitsevat lisää käyttövalmista varastoa tai joilla ei ole omaa varastotilaa. Palvelu mahdollistaa isojen tuote-erien tilaamisen valmiiksi varastoomme odottamaan esimerkiksi varaosien tarvetta. Muovin varastointipalvelun asiakaskohtaisuus, keskeinen sijainti ja hyvät logistiset valmiudet nopeisiin toimituksiin lyhentävät tilauksen ja toimituksen välistä viivettä merkittävästi.

Varastointipalvelu tuo lisäturvaa tuotantoon, kun nopealla toimituksella saatava puskurivarasto estää materiaalivajeesta johtuvat katkokset. Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tarpeista, niin räätälöimme teidän käyttöön parhaiten sopivan varastointipalvelun.

muovin varastointipalvelu

Kauttamme saatavat muovimateriaalit

Moneen sopiva, kattava valikoimamme eri muovimateriaaleja pitää sisällään kulutus- ja valtamuovit, teknisiä muoveja, erikoismuoveja, optisia muoveja, mainosmuoveja ja komposiittimuoveja.

Yleisimpiä työstettäviä muovilaatuja ovat esimerkiksi:

  • PE (polyeteeni)
  • PP (polypropeeni)
  • PVC (polyvinyylikloridi)
  • PVDF (polyvinyylideenifluoridi)

Monipuoliset muovityöstöt

Toteutamme vuosikymmenten kokemuksella moneen sopivat, useat erilaiset muovien työstöpalvelut. Kauttamme saat tilattua parhaiten käyttöäsi ja tarpeitasi vastaavat muovimateriaalit, muovikomponentit ja täysin käyttövalmiit lopputuotteet. Tutustu eri palveluihin ja valitse yrityksellesi parhaiten sopiva, tai ota yhteyttä ja anna asiantuntijoidemme auttaa!

Ota yhteyttä

Valitse ammattitaitoinen yhteistyökumppani vuosikymmenten kokemuksella! Toteutamme kaiken kattavat palvelukokonaisuudet, kuten myös pienemmät projektit ja yksittäiset tarpeet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi paras ratkaisu muovituotteisiin ja niiden varastointiin.

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin varastointipalvelusta!