fbpx

Muoviosien suunnittelu, mittaus ja valmistus

Yksilöllisten, tilauksesta valmistettavien muovikomponenttien valmistukseen kuuluu aina huolellinen suunnittelu ja tarkka mittausprosessi, ellei näitä ole tehty jo etukäteen. Tilaustyönä valmistettuja muoviosia voidaan tarvita esimerkiksi vanhan muovikomponentin hajotessa, tai jos tehdasvalmisteinen kappale ei syystä tai toisesta sovellu käyttötarkoitukseen täydellisesti.

Jotta valmistettava muoviosa on varmasti piirua myöten täydellinen, suoritamme tarkat mittaukset aina asiakkaan tiloissa. Muoviosien tarkkojen mittojen selvittämisen jälkeen autamme valitsemaan oikeat muovimateriaalit, ja näin pääsemme työstämään juuri sinulle ja sinun käyttöösi tarkoitetun täydellisen muovikappaleen. Valmistamme ja työstämme muoviosia sekä yksittäiskappaleina, että isompina erinä.

Olemme muovin asiantuntijoita ja muovityöstön monipuolisia ammattilaisia, joten osaamme auttaa sinua haastavammankin tapauksen ratkaisemisessa! Konsultoimme mielellämme vaihtoehdoista, joilla voimme saavuttaa tarvitsemasi. Pitkän kokemuksen tuoma erittäin laaja näkemys eri muovimateriaaleista ja niiden koneistamisesta mahdollistavat tyytyväisen asiakkaan ja kustannustehokkaat muovityöt.

muoviosien suunnittelu ja mittaus

Eri muovimateriaalit lukuisiin eri käyttöihin

Työstämme lukuisia eri muovimateriaaleja, joista löytyy varmasti vaihtoehto kaikkiin käyttökohteisiin. Muovimateriaalien valikoimamme käsittää niin kulutus- kuin valtamuovitkin, tekniset muovit, erikoismuovit, optiset muovit, mainosmuovit ja komposiittimuovit.

Useimpiin käyttökohteisiin sopii seuraavat muovilaadut:

  • PE (polyeteeni)
  • PP (polypropeeni)
  • PVC (polyvinyylikloridi)
  • PVDF (polyvinyylideenifluoridi)

Muoviosien valmistus ja monipuolinen muovityöstö

Yrityksestämme löytyy jo vuosikymmenten kokemus niin eri muovimateriaalien käsittelystä, kuin eri muovintyöstötavoistakin. Meiltä saat tilattua tarkalleen käyttökohteeseen suunnitellut muovimateriaalilt, muovikomponentit ja käyttövalmiit lopputuotteet, niin yksittäiskappaleina kuin isommissakin erissä. Tutustu eri työstötapoihin, palveluihimme ja valitse teille sopivin ratkaisu.

Asiantuntijamme myös konsultoivat mielellään parhaasta kokonaisuudesta, ota vain yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tarvitessasi varmasti laadukasta työnjälkeä ja sopivimmat mahdolliset ratkaisut, valitse yhteistyökumppaniksi ammattilainen! Tuotamme kattavat palvelukokonaisuudet niin yksittäisiin tarpeisiin, pieniin projekteihin kuin isompiinkin vaatimuksiin.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä teille paras mahdollinen ratkaisu muoviosien valmistukseen.

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muoviosien suunnittelusta ja valmistuksesta!