fbpx

Muovin taivutus

Kun tarvitset kestäviä ja tilauksesta tehtyjä muovituotteita, luota ammattilaiseen! Hoidamme vuosikymmenten osaamisella kaikki muovituotteet ja muovin työstöt korkealaatuisista raaka-aineista, tinkimättömällä laadulla.

Muovin taivutus on työstötapa, joka sopii useimmille muovilaaduille ja lukuisiin eri tuotteisiin. Tekijöiltämme onnistuu haastavammatkin muodot ja kaaret, taivutamme kaikki muovit juuri sinun haluamaasi ja tarvitsemaasi malliin!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous räätälöidystä, tarkasti tarpeeseesi taivutetuista muovituotteista.

L- ja T-telineet esitekäyttöön

Esitetelineet valmistetaan ohuesta läpinäkyvästä muovista taivuttamalla. Tuotteet saatavilla A-koossa. T-malli, joka seisoo pystysuorassa ja kaltevassa asennossa oleva L-malli. Molemmissa esite laitetaan muovin väliin. T-mallissa voidaan käyttää kaksipuolista esitettä.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous räätälöidystä, tarkasti tarpeeseesi taivutetuista muovituotteista.

 

Muovin taivuttaminen

Oletpa vailla yksittäistä muovikappaletta tai isompaa erää erilaisia komponentteja, valmistamme tuotteet tinkimättömällä laadulla juuri sinulle räätälöitynä. Muovin taivutus sopii niin pienille kuin suurillekin kappaleille, ja pystymme työstämään ne lähes mihin tahansa muotoon tai kaareen!

Muovin työstön sinulle toteuttaa kokenut henkilökunta, jotka osaavat neuvoa myös tuotteen suunnittelussa ja käyttöösi parhaiten sopivien raaka-aineiden valinnassa. Voit siis ottaa yhteyttä joko valmiin tilauksen kanssa, tai pyytää apua myös suunnitteluvaiheeseen.

Kaikki valmistamamme muovituotteet toimitetaan aina ripeällä aikataululla, hyvin joustavasti ja varmasti sovitussa aikataulussa. Mikäli et tarvitse komponentteja heti käyttöön, tarjoamme myös varastointipalvelua. Voit siis tilata tuotteita käyttövalmiuteen myös ilman omaa varastointitilaa, ja voit joko noutaa varastolta tuotteitasi tarpeen mukaan tai toimitamme ne sinulle sovitusti.

Muovityöstö Kivelä on varma valinta yhteistyökumppaniksi

Olemme muovityöstön ja muovituotteiden vahvoja ammattilaisia – henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus muovin työstötavoista ja muovikomponenttien valmistuksesta. Vahvuutemme onkin todella laaja erikoisosaaminen, mikä mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut haastaviinkin tilanteisiin. Yrityksemme osaamista ja ammattitaitoa on huomioitu esimerkiksi sertifikaateilla Luotettava Kumppani, Suomen Vahvimmat sekä korkeimmalla AAA-luottoluokituksella.

Toimintaamme ohjaa tuotteiden ensiluokkainen laatu, asiakaslähtöinen palvelu sekä mahdollisimman luotettava tuotanto ja toimitus. Pystymme työstämään ja tuottamaan komponentteja joko oman varastomme raaka-aineista, tai asiakkaan omista materiaaleista.

Olemme oikea valinta yhteistyökumppaniksi sinulle, joka etsit muovialan edelläkävijää ja vahvaa ammattilaista.

Pyydä tarjous muovikomponenteista

Tarjoamme ratkaisut vaativimpiinkin haasteisiin ja toteutamme laadukkaat lopputuotteet valmiista visioista. Ota vain yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin räätälöidään yhdessä projektiisi parhaiten vastaava palvelukokonaisuus!

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin työstöstä ja valmiista muovikomponenteista.

Tutustu myös lukuisiin muihin muovin työstötapoihin: