fbpx

Muovin sorvaus ja koneistus

Sorvaamme kaikki mittaan muotoillut muovikappaleet muovin työstämiseen erikseen valmistetulla sorvilla. Käsistämme syntyvät niin pienet muoviset rullat ja tangot kuin isot, muotoillut muovikomponentit.

Tarjoamme asiantuntevat muovin työstöpalvelut sekä teollisuuden toimijoille, rakennusliikkeille, että yksityisille asiakkaille. Voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta, sillä valmistamme tuotteet laadukkaista materiaaleista parhailla mahdollisilla laitteilla.

muovin sorvaus

Materiaalivarastomme

Monipuolinen muovimateriaalivarastomme sisältää niin kulutus- ja valtamuoveja, teknisiä muoveja, erikoismuoveja, optisia muoveja, mainosmuoveja, kuin komposiittimuoveja.

Tyypillisiä työstettäviä muovilaatujamme ovat esimerkiksi:

  • PE (polyeteeni)
  • PP (polypropeeni)
  • PVC (polyvinyylikloridi)
  • PVDF (polyvinyylideenifluoridi)

Mittaus- ja suunnittelupalvelumme

Muovikomponenttien ja -tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme asiantuntevaa mittaus- ja suunnittelupalvelua asiakkallemme. Varmistaaksemme lopputuotteen ensiluokkaisen laadun, suoritamme mittaukset tarvittaessa tiloissasi ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi jo suunnitteluvaiheessa. Meillä on pitkän kokemuksen tuoma laaja näkemys erilaisten muovimateriaalien soveltamisesta ja komponenttien koneistamisesta. Osaamisemme ansiosta tyytyväinen asiakkaamme saa käsiinsä kustannustehokkaan paketin. Onko sinulla haaste, johon et ole vielä löytänyt ratkaisua? Tarve, johon ei ole vielä vastattu? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka avustavat sinua mielellään jo heti ensimmäisestä kädenpuristuksesta aina valmiin tuotteen käyttöönottoon asti!

Muovin sorvaaminen ja muut monipuoliset palvelut muovin työstöön

Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella monipuoliset muovien työstöpalvelut. Valmistamme tilauksesta yksilölliset muovikomponentit ja valmiit lopputuotteet erilaisista muovimateriaaleista.

Muovin sorvauksen lisäksi tarjoamme myös seuraavia palveluita:

Miksi valita Muovityöstö Kivelä yhteistyökumppaniksi?

Olemme ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jolla on vuosikymmenten kokemus muovin sorvauksesta ja erilaisten muovikomponenttien valmistuksesta. Meidät tunnetaan laajasta erikoisosaamisestamme sekä asiakaslähtöisestä palvelustamme. Olemme myös saaneet monia eri sertifikaatteja, kuten ”Luotettava Kumppani” ja ”Suomen Vahvimmat” kunnianosoitukset, sekä korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Meille erityisen tärkeää on:

  • Tuotteiden ensiluokkainen laatu
  • Kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen palvelu
  • Joustava ja luotettava tuotanto sekä toimitus

Toteutamme toiveesi mukaisesti joko varastomme tai asiakkaidemme omista materiaaleista myös haastavammat työt aina komponenteista viimeisteltyihin lopputuotteisiin asti. Yhteistyö kanssamme takaa, että saat tarpeitasi vastaavat muovituotteet yksiöllisesti suunniteltuna, sovitussa aikataulussa toteutettuna, sekä korkealaatuisina ja kestävinä.

Ota yhteyttä

Olipa sinulla haaste, johon kaipaat ratkaisua tai jo selkeä visio valmiista lopputuotteesta, olemme palveluksessasi. Toteutamme projektisi huolellisesti suunnitellen, tehokkaalla materiaalinkäytöllä ja joustavalla toimituksella. Lopputuloksena on korkealaatuinen tuote, joka vastaa täydellisesti tarpeisiisi. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palvelukokonaisuuksistamme, tai pyydä yksilöllinen tarjous projektillesi!

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin sorvauksesta!