fbpx

Muovin sahaus

Vuosikymmenten kartuttamaa osaamista ja tinkimätöntä laatua Tarvitsetko millimetrin tarkkuudella sahattuja, korkealaatuisia muovikomponentteja? Etsitkö ammattilaista, joka muuttaa raaka-aineet joustavasti ja yksilöllisesti korkealaatuisiksi lopputuotteiksi? Tarjoamme muovin sahausta laadukkaalla erikoiskalustolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Sahaus sopii lähes kaikille muovilaaduille ja monenlaisille tuotteille. Muovia voidaan sahata niin suoralinjaisesti kuin tiettyyn, toivottuun muotoon. Pystymme vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin ja toteuttamaan myös haastavammat tilaukset. Lue lisää muovin sahauspalvelustamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

PC Chairmat tuolinaluslevyt          HINTA €/KPL

1,7 x 1200 x 1000mm                              65e/alv24%

CHAIRMAT™ -suojalevyillä on matto tai lattia edelleen näkyvillä, mutta levyn suojaamana kestää useita vuosia kulumatta. Polykarbonaatin iskulujuus ja kestävyys sallii ohuempien levyjen käytön kuin muista materiaalista tehtyjen levyjen. Tämä tarkoittaa kevyempiä ja ulkonäöllisesti edustavamman näköisiä suojalevyjä.

CHAIRMAT™ on tarkoitettu kovalle alustalle. Sen yläpinnalla on hienosyinen martio ja alapuolelle on laminoitu pehmeä PUR-kalvo. PUR-kerroksen kitka lattiaa vasten on korkea ja varmistaa, että lattiasuoja pysyy paikallaan. Hienosyinen martiopinta ei ainoastaan ole hyvän näköinen vaan ehkäisee myös pinnan naarmuuntumista. CHAIRMAT™ toimitetaan 1,7 mm paksuna ja on ihanteellinen valinta puu- tai muille koville lattiapinnoille kuten myös ohuille kokolattiamatoille.

CHAIRMAT™ voi myös hyödyntää mm. grillien alla terasseilla näitä suojaten.

CHAIRMAT™ -mattosuojalevyjen varastomitta:

  • 1000 x 1200 mm 

CHAIRMAT™ suojalevyjen ominaisuudet:

  • erinomainen iskulujuus 
  • hyvä läpinäkyvyys 
  • kevyt 
  • kulmat pyöristetty, yksittäispakattu 
  • kestää hyvin kuumuutta 
  • ympäristöystävällinen 
  • suojaa kosteudelta 
  • helppo puhdistaa

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin sahauksesta ottamalla yhteyttä meihin.

Minkälaisia muoveja ja kappaleita voimme sahata?

Muovin sahaus on mahdollista useille eri muovimateriaaleille ja useanlaisille muovikappaleille. Alla on listattu esimerkkejä kappaleista, joita sahaamme.

Muovien sahaus sopii mm seuraaville muovikappaleille

  • Muovilevyt
  • Muovitangot
  • Muoviputket

Älä epäröi kysyä mielessäsi olevan materiaalin ja kappaleen sahausmahdollisuutta! Pitkä kokemuksemme takaa, että monikaan materiaali ja kappaleen koko tai muoto ei tule meille yllätyksenä ja saat varmasti vastauksen kysymyksiisi.

Varastostamme löydät monipuolisesti erilaisia muovikomponentteja, jotka sahaamme tarpeisiisi sopivaksi, millimetrin tarkkuudella.

Sahauspalvelun edut asiakkaillemme

  • Korkealaatuiset tuotteet millimetrin tarkalla ja siistillä sahausjäljellä
  • Toimitukset ripeästi, joustavasti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa
  • Varastointipalvelu sekä raaka-aineille että valmiille lopputuotteille

Tarvitsitpa suuria tai pieniä komponentteja, paljon taikka vähän, me sahaamme kappaleesi tarkalleen antamiesi mittojen mukaan. Mikäli työtilanteemme sallii, toteutamme muovin sahauksen pikaisesti odottaessasi!

Erikoistarpeissasi sinua avustaa kokenut henkilökuntamme, joka osaa neuvoa tuotteen suunnittelussa, parhaiden raaka-aineiden ja toteutustavan valinnassa.

Käytämme muovin sahauksessa vain erikseen sitä varten suunniteltuja teriä, joten lopputulos on varmasti sileä ja kaunis. Toteutamme ammattitaitoisesti niin suorat muovin sahaukset kuin muotosahaukset.

Sahatuista komponenteista kokoamme tarvittaessa toiveidesi mukaiset lopputuotteet, jotka toimitamme sinulle joustavasti tai varastoimme tiloihimme myöhempää käyttöä varten. Leikkauspinnaltaan hieman sameaksi jäävät raaka-aineet voimme myös jatkokäsitellä kirkkaiksi.

Suunnittelemme työmme tarkkaan ja optimoimme raaka-aineet siten, että hukkapaloja jää mahdollisimman vähän ja raaka-aine tulee käytettyä tehokkaasti.

Miksi valita Muovityöstö Kivelä yhteistyökumppaniksi?

Olemme ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jolla on vuosikymmenten kokemus muovin sahauksesta ja erilaisten muovikomponenttien valmistuksesta. Meidät tunnetaan laajasta erikoisosaamisestamme sekä asiakaslähtöisestä palvelustamme. Olemme myös saaneet monia eri sertifikaatteja, kuten ”Luotettava Kumppani” ja ”Suomen Vahvimmat” kunnianosoitukset, sekä korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Meille erityisen tärkeää on:

  • Tuotteiden ensiluokkainen laatu
  • Kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen palvelu
  • Joustava ja luotettava tuotanto sekä toimitus

Toteutamme toiveesi mukaisesti joko varastomme tai asiakkaidemme omista materiaaleista myös haastavammat työt aina komponenteista viimeisteltyihin lopputuotteisiin asti. Yhteistyö kanssamme takaa, että saat tarpeitasi vastaavat muovituotteet yksiöllisesti suunniteltuna, sovitussa aikataulussa toteutettuna, sekä korkealaatuisina ja kestävinä.

Varastostamme löydät kattavan valikoiman erilaisia muovimateriaaleja, kuten kulutus- ja valtamuoveja, teknisiä muoveja, erikoismuoveja, optisia muoveja, mainosmuoveja ja komposiitteja.

Olemme oikea yhteistyökumppani sinulle, joka etsit luotettavaa alansa ammattilaista ja edelläkävijää.

Mittaus- ja suunnittelupalvelumme

Muovikomponenttien ja -tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme asiantuntevaa mittaus- ja suunnittelupalvelua asiakkallemme.

Varmistaaksemme lopputuotteen ensiluokkaisen laadun, suoritamme mittaukset tarvittaessa tiloissasi ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi jo suunnitteluvaiheessa.

Meillä on pitkän kokemuksen tuoma laaja näkemys erilaisten muovimateriaalien soveltamisesta ja komponenttien koneistamisesta. Osaamisemme ansiosta takuutyytyväinen asiakkaamme saa käsiinsä kustannustehokkaan paketin.

Onko sinulla haaste, johon et ole vielä löytänyt ratkaisua? Tarve, johon ei ole vielä vastattu?

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka avustavat sinua mielellään jo heti ensimmäisestä kädenpuristuksesta aina valmiin tuotteen käyttöönottoon asti!

Ota yhteyttä

Olipa sinulla haaste, johon kaipaat ratkaisua tai jo selkeä visio valmiista lopputuotteesta, olemme palveluksessasi.

Toteutamme projektisi huolellisesti suunnitellen, tehokkaalla materiaalinkäytöllä ja joustavalla toimituksella. Lopputuloksena on korkealaatuinen tuote, joka vastaa täydellisesti tarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palvelukokonaisuuksistamme, tai pyydä yksilöllinen tarjous projektillesi!

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin sahauksesta ottamalla yhteyttä meihin.

Muista myös muut monipuoliset muovityöstön palvelumme