fbpx

Muovin poraaminen – taatusti sopivat reiät pulteille, muttereille ja ruuveille

Etenkin tehdasvalmisteisissa tuotteissa ei ole aina oletusarvoisesti kaikille kappaleille täysin sopivia reikiä, vaan istuvuusongelmat ovat hyvin yleisiä. Käyttämällä erilaiset muovikomponentit, putket ja levyt tilauksesta rei'itettävänä, voidaan taata pulteille, muttereille, ruuveille ja kaikille muillekin kappaleille täydellinen istuvuus.

Koska Muovityöstö Kivelä käsittelee kaikki tuotteet yksittäin ja tarkasti käyttötarkoitusta varten mitoitettuna, voimme luvata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Muovin poraaminen onnistuu pieneen ja isompaankin tarpeeseen.

muovin poraaminen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöity tarjous muovin poraamisesta.

Meiltä myös muovin sahaaminen

Jos et löydä täydellisiä muovikomponentteja suoraan kaupan hyllystä, voimme myös sahata sinulle millimetrin tarkkuudella yksilöidyn muovikomponentin. Monipuolinen ammattikokemus muovin työstöstä useilla eri työstötavoilla mahdollistaa kustomoidut, täydellisesti käyttöösi istuvat muovikappaleet – kerro vain mitä tarvitset, niin me pystymme varmasti auttamaan!

Muovin sahaus sopii esimerkiksi muovilevyille, muovitangoille ja muoviputkille. Pystymme työstämään lukuisia eri muovimateriaaleja.

Ota yhteyttä

Toteutamme muovin poraamisen millintarkasti ja laadukkaimmilla mahdollisilla laitteilla. Lopputuloksena on korkealaatuinen tuote, joka vastaa täydellisesti tarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palvelukokonaisuuksistamme, tai pyydä yksilöllinen tarjous projektillesi!

Pyydä tarjous

Pyydä yksilöity tarjous muovin poraamisesta!