fbpx

Muovin liimaus

Kaikissa tapauksessa muoviosien kiinnittäminen muovia hitsaamalla ei ole vaihtoehto, jolloin muoviosat voidaan kiinnittää liimaamalla. Muovin liimaus on helppo ja nopea toimenpide, millä saadaan kiinnitettyä esimerkiksi rikkoutuneet muovikomponentit takaisin paikoilleen. Olemme valinneet muovin liimaamiseen laadukkaat aineet, jotka kestävät kulutusta erinomaisesti.

Muovin liimaus sopii esimerkiksi

  • Teollisuuskohteisiin
  • Rakennusliikkeille
  • Yksityisasiakkaille

Tulemme paikan päälle arvioimaan tilanteen ja liimaamaan muovikappaleet takaisin paikoilleen.

Muovin liimaus

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöity tarjous muovin liimaamiselle.

Muovin korjaus liimaamalla

Tarjoamme kaikille asiakkaille nopeat ja kustannustehokkaat vaihtoehdot korjauspalveluille. Kaikki korjauspalvelut toteutetaan asiakkaan tiloissa kätevästi ja vaivattomasti. Ota yhteyttä, jos esimerkiksi tuotantolinjan muoviosat halkeavat, säröilevät tai irtoavat paikoiltaan, niin tulemme liimaamaan ne takaisin käyttökuntoon!

Muovin liimaus on vain yksi tekemistämme muovin työstötavoista

Muovityöstö Kivelä tuottaa eri työstöpalvelut jo vuosikymmenten kokemuksella. Kaikki muovikomponentit ja muut lopputuotteet valmistetaan yksilöllisesti, useista erilaisista muovimateriaaleista.

Jokainen asiakas tarpeineen on yksilöllinen, joten kaikki palvelut räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Tilaamalla muovin työstöpalvelun meiltä, voit olla varma siitä, että saat muovin työstön nopeasti ja virheettömästi.

Muovin liimauksen lisäksi meiltä onnistuu myös esimerkiksi seuraavat palvelut:

Pyydä tarjous

Tarvitsetko muovin liimausta? Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous!