fbpx

Muovin kiillotus

Valmistamme ja käsittelemme lukuisia eri muovimateriaaleja sekä muovikomponentteja vuosikymmenten osaamisella. Erikoisosaamisemme mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen tuottamisen huippulaatuisista raaka-aineista ja laadusta tinkimättä!

Muovin kiillotus on normaali toimenpide sahatuille muovituotteille. Kaikkia muovimateriaaleja voidaan kiillottaa, jolloin saavutetaan viimeistelty tyylikäs ulkonäkö. Lue lisää muovin kiillottamisesta ja tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinulle suunnitellusta palvelukokonaisuudesta.

Muovin kiillottaminen

Olemme muovityöstön ja muovimateriaalin vahvoja ammattilaisia vuosikymmenen kokemuksella. Erikoisosaamisemme kattaa laajasti lukuisat eri muovin työstömenetelmät, ja myös eri muovimateriaalien kiillotus kuuluu lähes päivittäisiin töihin.

Muovin kiillotus on normaali toimenpide etenkin muovia sahattaessa, jolloin sahauspinnat tai reunat saattavat jäädä sameiksi. Kiillottamalla saadaan viimeistellyn ulkonäön lisäksi kirkastettua ikkunapintoina käytettäviä muoveja, tai jos akryylilevyjen design-ominaisuuksia halutaan korostaa.

Pystymme käsittelemään niin yksittäiset, pienet muovikomponentit kuin isommatkin kappalemäärät ongelmitta. Valmiiden visioiden ja suunnitelmien toteuttamisen lisäksi autamme mielellämme myös alkusuunnittelussa, materiaalien valinnassa ja oikean ratkaisun löytämisessä.

Panostamme työssämme tietenkin tinkimättömään laatuun, kuten myös parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, asiakaspalveluun ja nopeaan toimitukseen. Voimme valmistaa tuotteet joko suoraan käyttöön, tai voit hyödyntää varastointipalvelua, jolloin sinulle valmistetut yksilölliset muovituotteet odottavat heti käyttövalmiina.

Valitse Muovityöstö Kivelä luotettavaksi kumppaniksi

Muovityöstön ja muovituotteiden kokeneina ammattilaisina vahvuutemme on erityisen laaja erikoisosaaminen. Kattava palveluvalikoima mahdollistaa jokaiseen haasteeseen yksilöllisesti räätälöidyt palvelukokonaisuudet, joilla löydämme aina asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Yrityksestämme löytyvä osaaminen ja ammattitaito on tuonut meille sertifikaatit Luotettava Kumppani, Suomen Vahvimmat sekä korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Luotettava laatu ja vakaa toimitus ovat meille ensiluokkaisen tärkeitä. Haluamme olla paras mahdollinen yhteistyökumppani kaikille, jotka etsivät muovialan edelläkävijää ja vahvaa ammattilaista rinnalleen!

Pyydä tarjous muovin killotuksesta

Pystymme tarjoamaan yksilöidyn, parhaan mahdollisen ratkaisun vaativimpiinkin haasteisiin, joissa mittatilauksena tehtyjä muovikomponentteja saatetaan tarvita. Autamme mielellämme joko valmiiden visioiden kanssa, tai alusta asti yhdessä suunnittelemalla!

Olipa muovituotteisiin liittyvät kysymyksesi suuria tai pieniä, ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteestasi. Kartoitetaan yhdessä, mikä olisi sinulle paras mahdollinen palvelukokonaisuus!

Pyydä tarjous

Pyydä yksilöity tarjous muovikomponenteista tai muovin kiillotuksesta.