fbpx

Muovin kierteitys

Kun muovikappaleille tarvitaan kierteet, on muovin kierteitys oikea työstötapa. Teemme muovin kierteitykset juuri tähän työstötapaan suunnitelluilla välineillä, jotka näin takaavat erinomaisen ja kestävän lopputuloksen.

Muovikomponenttien kierteitys koskee esimerkiksi pultteja, muttereita tai ruuveja. Toisinaan myös muut muoviset koneenosat voivat tarvita kierteitystä.

Kierteitys sopii hyvin teollisuuden toimijoille ja rakennusliikkeille, mutta myös yksityisasiakkaille. Tilaa yksilöllisesti tehdyt muovikomponentit esimerkiksi silloin kun vanhat hajoavat käytössä tai alkavat kulua epäsopiviksi. Muovikappaleen kierteitys saattaa myös pelastaa jo hiukan kulahtaneet kierteet, tarjoten näin lisää käyttöikää komponenteille.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöity tarjous muovin kierteityksestä.

Muovin korjaus ja muut työstöpalvelut

Uusien muovikappaleiden tekemisen ja kierteityksen lisäksi taidamme vuosikymmenten kokemuksella myös muut monipuoliset korjaus- ja työstötavat muovikappaleille. Erityisesti valmistamme tilauksesta täysin yksilöityjä, käyttöön tarkalleen suunniteltuja muovikappaleita useista erilaisista muovimateriaaleista.

Muovin kierteityksen lisäksi tarjoamme esimerkiksi seuraavat palvelut:

Tutustu myös kattavaan muovimaterialaivarastoomme! Kauttamme saat lukuisia erilaisia muovimateriaaleja, kaikkiin eri käyttökohteisiin.