fbpx

Muovin jyrsintä – muoviset komponentit yksilöllisiin tarpeisiin

Muovin jyrsinnällä tarkoitetaan pintatyöstötapaa, jolla saa muovin pintaan nopeasti erilaiset urat ja kuviot. Jyrsintäkoneen terät jyrsivät muovipintaan hetkessä tarvitsemasi linjat, kuitenkaan lohkaisematta tai halkaisematta muovikappaletta. 

Jos yrityksesi tarvitsee esimerkiksi uritettuja muovilevyjä tai muita komponentteja, valmistamme ne mittatilaustyönä juuri tarpeisiisi sopivaksi. Tilaamasi komponentit ja valmiit tuotteet ovat aina ensiluokkaista laatua, sillä käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja ja laitteita muovin työstöön.

muovin jyrsintä

Materiaalivarastomme muovin jyrsintään

Monipuolinen muovimateriaalivarastomme sisältää kaikenlaisia muovilaatuja, joista löytyy varmasti sopiva materiaali juuri sinun tarpeisiisi.

Tyypillisiä työstettäviä muovilaatuja ovat esimerkiksi:

  • PE (polyeteeni)
  • PP (polypropeeni)
  • PVC (polyvinyylikloridi)
  • PVDF (polyvinyylideenifluoridi)

Mittaus- ja suunnittelupalvelu muovikomponenttien valmistukseen

Muovikomponenttien ja -tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme asiantuntevaa mittaus- ja suunnittelupalvelua asiakkallemme. Suoritamme mittaukset tarvittaessa tiloissasi ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi koko työn ajan. Meillä on pitkän kokemuksen tuoma laaja näkemys erilaisten muovimateriaalien soveltamisesta ja komponenttien koneistamisesta. 

Onko sinulla haaste, johon et ole vielä löytänyt ratkaisua? Tarve, johon ei ole vielä vastattu?
Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka avustavat sinua mielellään jo heti ensimmäisestä kädenpuristuksesta aina valmiin tuotteen käyttöönottoon asti!

Ota yhteyttä

Toteutamme muovin jyrsinnän huolellisesti suunnitellen sekä tehokkaalla materiaalinkäytöllä. Lopputuloksena on korkealaatuinen tuote, joka vastaa täydellisesti tarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palvelukokonaisuuksistamme, tai pyydä yksilöllinen tarjous projektillesi!

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin jyrsinnästä!