fbpx

Muistutuspalvelu tuotantoprosessiin

Muistutuspalvelu sujuvoittaa tuotantoprosessia ja poistaa osan yrityksen arkisista rutiinitoimista viemästä aikaa ydintoiminnalta. Yhdistämällä tarjoamamme muistutuspalvelun ja varastointipalvelun, pysyy pienenkin yrityksen komponenttivarasto kunnossa ja aina valmiina.

Laadukkaiden suunnittelu- ja valmistuspalveluiden lisäksi tarjotut lisäpalvelut tuovat lisäturvaa yirtyksen tuotantoprosessiin. Keskeinen sijainti ja hyvät logistiset valmiudet mahdollistavat meille avun tarjoamisen yrityksille, joiden on kannattavampaa pitää komponenttien ja materiaalien varastointi ulkoistettuna.

Sovi henkilökuntamme kanssa muistutuspalvelusta, niin varmistetaan yhdessä toimintanne katkeamattomuus ja sujuva tuotantoprosessi!

muistutuspalvelu

Toimitamme ja käsittelemme lukuisia eri muovimateriaaleja

Kattava valikoimamme erilaisia muovimateriaaleja varmistaa, että jokaiseen käyttöön löytyy sopivat ratkaisut. Työstämme ja toimitamme kaikki kulutus- ja valtamuovit, tekniset muovit, erikoismuovit, optiset muovit, mainosmuovit ja komposiittimuovit. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat muovimateriaalit juuri sinun tarvitsemaasi käyttökohteeseen!

Yleisimpiä työstettäviä muovilaatuja ovat esimerkiksi:

  • PE (polyeteeni)
  • PP (polypropeeni)
  • PVC (polyvinyylikloridi)
  • PVDF (polyvinyylideenifluoridi)

Työstämme muovista mitä vain

Yrityksestämme löytyy vuosikymmenten kokemus eri muovimateriaaleista, sekä lukuisista eri muovin työstötavoista. Valmistamme räätälöidyt, kohteeseen mitatut ja suunnitellut komponentit sekä käyttövalmiit lopputuotteet, mutta toimitamme myös eri muovimateriaaleja sellaisenaan. Tutustu eri palveluihin ja ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä miten voimme auttaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme ammattitaitoinen, vuosikymmenten ajan kokemusta sekä osaamista kehittänyt paikallinen yhteistyökumppanisi. Toteutamme palvelukokonaisuudet, projektit ja kertaluontoiset tarpeet eri laajuuksissa, niin kotitalouksiin, pienyrityksiin kuin isommillekin toimijoille.

Kun tarvitset muovia tai muovista valmistettuja kappaleita, ota yhteyttä niin voimme varmasti auttaa!

Pyydä tarjous

Pyydä henkilökohtainen tarjous muovin varastointipalvelusta!