fbpx

Palvelut muovin työstöön ja varastointiin

Muovin koneistus

Koneistuspalvelut

Kattavien työstömahdollisuuksiemme ansiosta pystymme tarjoamaan monipuoliset ratkaisut niin yksittäis- kuin sarjatuotantoon. Esittelemme ylpeinä tekniikkavalikoimamme, joka mahdollistaa haasteellistenkin muovikomponenttien valmistuksen. Nämä menetelmät ovat tehneet meistä alamme eturivin ammattilaisia.

Lue lisää muovin koneistuksesta

 
Muovin sahaukset määrämittaan

Sahauspalvelu määrämittaan

Tarvitsitpa levyä paljon taikka vähän, suurina taikka pieninä paloina, me sahaamme kappaleesi määrämittaan. Varastostamme löytyy laaja valikoima levyjä ja tankoja, jotka sahauspalvelumme leikkaa tarpeisiisi sopivaksi. Mikäli työtilanne sallii, hoidamme homman odottaessasi. Muotosahaukset tehdään tilaustyönä, joten erikoistilauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme.

Lue lisää muovin sahauksesta

 
Mittaus ja suunnittelu muoviosien valmistuksessa

Mittaus ja suunnittelu

Varmistaaksemme suunnittelun onnistumisen suoritamme mittaukset tarvittaessa asiakkaan tiloissa ja konsultoimme asiakasta suunnittelussa. Meillä on pitkän kokemuksen tuoma laaja näkemys erilaisten muovimateriaalien soveltamisesta ja komponenttien koneistamisesta. Osaamisemme ansiosta takuutyytyväinen asiakas saa käsiinsä kustannustehokkaan paketin.

Lue lisää muoviosien suunnittelusta

 
Muovin hitsauspalvelu

Muovin hitsauspalvelu

Korjaustyöt säästävät merkittävästi asiakkaan aikaa, sillä saavumme tarvittaessa asiakkaan luokse. Takaamme nopeat ja ennen kaikkea kustannustehokkaat korjauspalvelut paikan päällä. Joustavien palvelujemme ansiosta asiakas säästää selvää rahaa, kun ylimääräisiä kuljetuskustannuksia ei synny.

Lue lisää muovin hitsauksesta

 
Varastointipalvelu

Varastointipalvelu

Varastoimme valmiit komponentit ja valmistusmateriaalit asiakastarpeen mukaan. Voit tilata kerralla ison erän tuotteita ja jättää ne meille odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Kun varaosien tarve iskee, asiakaskohtainen varastointipalvelu, keskeinen sijainti ja logistiset valmiudet takaavat erittäin joustavat sekä nopeat toimitukset.

Lue lisää muovin varastointipalvelusta

 
Muistutuspalvelu

Muistutuspalvelu

Huolehdimme asiakkaasta muistuttamalla määräajoin vakiotuotteiden tarpeesta.  Tällä tavalla toimitukset ovat ajoissa asiakkaan käytettävissä, eikä tuotantokatkoksia synny. Sovi muistutuspalvelusta henkilökuntamme kanssa ja varmista sujuva tuotantoprosessi.

Lue lisää muistutuspalvelusta

 

YHTEYSTIEDOT

Muovityöstö Kivelä Oy

Kuukuja 8, 33420 Ylöjärvi
Y-tunnus 2399762-4

myynti@muovityosto.fi
(03) 364 1255

Löydät meidät myös Facebookista

UUTISKIRJE