fbpx

Valo- ja kesäkatteet

Kennolevyllä suojaat terassin vesisateelta ja auringon paahteelta. Levy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä. Laadulla valmistettu kate kestää hyvin sekä auringon UV-säteilyä kesähelteellä että paukkupakkasia keskitalvella. Levyjen ehdoton etu on se, että ne ovat paitsi edullisia ja kevyitä myös erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa esimerkiksi piha- tai terassikatoksiin tai muuten vain sadesuojaksi. Tutustu kennolevyihimme.

Työkoneiden lasit

Valmistamme tuulilasit ja sivuikkunat tilaustyönä työkoneisiin. Materiaalina käytetään UV-suojattua polykarbonaattia, joka on hinnalta lasia huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Materiaali soveltuu erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin, sillä ikkunat on helppo irrottaa ja asentaa paikoilleen itse. Tutustu ja tilaa – me takaamme nopean toimituksen. Tutustu lasityyppeihimme. Lataa pdf-tiedosto. Lataa Excel.

Maatalouskoneiden lasit

Maatalouskoneiden lasit kaipaavat aika ajoin kunnostusta. Meiltä saat UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat kaikkiin maatilan koneisiin tilaustyönä. Polykarbonaatti soveltuu käytettäväksi myös haastavissa työskentelyolosuhteissa, sillä se on iskun- ja vedenkestävä. Toimitamme tuotteet nopealla aikataululla, minkä jälkeen ikkunat on helppo asentaa itse.

Veneiden lasit

Kesäretkiä silmällä pitäen kannattaa laittaa veneen lasit kuntoon. UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat ovat erittäin edulliset tavalliseen lasiin verrattuna. Vesillä kelpaa nauttia kauniista auringonpaisteesta, sillä polykarbonaatti läpäisee valoa lähes 90 prosenttisesti. Tilaa nyt – me takaamme laadukkaan ja nopean toimituksen.

Leikkuulauta

Jokaisen amatööri- ja ammattilaskokin välttämätön keittiötarvike on kunnollinen leikkuualusta. Meiltä saat tilauksesta yksilölliset alustat omiin tarpeisiisi soveltuviksi, sillä saat itse päättää laudan koon ja paksuuden toiveidesi mukaan. Kustomoitu leikkuulauta sopii loistavasti esimerkiksi ravintolan keittiöön. Tutustu leikkuulautoihimme.

Mönkijöiden ja harrastusajoneuvojen lasit

Kesällä kutsuvat metsämaastot, joten on aika laittaa mönkijöiden ja muiden harrastusajoneuvojen lasit kuntoon. Valmistamme sekä tuulilasit että sivuikkunat erilaisiin harrastusajoneuvoihin. Hurjakaan kyyti ei menoa haittaa, sillä käytämme materiaalina iskunkestävää ja UV-suojattua polykarbonaattia, joka pitää viiman ja vesisateen loitolla.

Laukaisualusta

Haaveileeko jälkikasvusi urasta NHL:ssä? Meiltä saat leutoja talvia sekä kesätreenausta varten laukaisualustat, joilla kelpaa kehittää vetoja. Alusta on valmistettu erittäin liukkaasta ja kestävästä materiaalista, joka ei maadu edes lumen alla – menoa ei haittaa, vaikka levy unohtuisi talveksi lumen alle. Valitse sopiva laukaisualusta.

YHTEYSTIEDOT

Muovityöstö Kivelä Oy

Kuukuja 8, 33420 Ylöjärvi
Y-tunnus 2399762-4

myynti@muovityosto.fi
(03) 364 1255

Löydät meidät myös Facebookista

UUTISKIRJE