Kauppa

 • Kennolvey, valokate ja kesäkatteet

  Valokate ja kesäkatteet

  Kennolevyllä suojaat terassin vesisateelta ja auringon paahteelta. Levy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä. Tutustu kennolevyihimme.

  Lukumäärä:

 • Työkoneiden lasit

  Työkoneiden lasit

  Valmistamme tuulilasit ja sivuikkunat tilaustyönä työkoneisiin. Materiaalina käytetään UV-suojattua polykarbonaattia, joka on hinnalta lasia huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Tutustu lasityyppeihimme: lataa pdf- tai Excel-tiedosto.

  Lukumäärä:

 • Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit

  Maatalouskoneiden lasit kaipaavat aika ajoin kunnostusta. Meiltä saat UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat kaikkiin maatilan koneisiin tilaustyönä.

  Lukumäärä:

 • Veneen lasit

  Veneen ikkunat ja lasit

  Kesäretkiä silmällä pitäen kannattaa laittaa veneen lasit kuntoon. UV-suojatusta polykarbonaatista valmistetut tuulilasit ja sivuikkunat ovat erittäin edulliset tavalliseen lasiin verrattuna.

  Lukumäärä:

 • Leikkuulauta

  Leikkuulauta

  Jokaisen amatööri- ja ammattilaskokin välttämätön keittiötarvike on kunnollinen leikkuualusta. Meiltä saat tilauksesta yksilölliset alustat omiin tarpeisiisi soveltuviksi, sillä saat itse päättää laudan koon ja paksuuden toiveidesi mukaan. Tutustu leikkuulautoihimme.

  Lukumäärä:

 • Mönkijöiden ja harrasteajoneuvojen lasit

  Mönkijöiden ja harrastusajoneuvojen lasit

  Kesällä kutsuvat metsämaastot, joten on aika laittaa mönkijöiden ja muiden harrastusajoneuvojen lasit kuntoon.

  Lukumäärä:

 • Laukaisualusta

  Laukaisualusta

  Haaveileeko jälkikasvusi urasta NHL:ssä? Meiltä saat leutoja talvia sekä kesätreenausta varten laukaisualustat, joilla kelpaa kehittää vetoja. Alusta on valmistettu erittäin liukkaasta ja kestävästä materiaalista. Tutustu laukaisualustoihimme.

  Lukumäärä: